Advertentie plaatsen

Over ons

Doel

Plasticplace.nl is een innovatief platform waarop kunststoffen en machines verhandeld worden voor de kunststofindustrie. Plasticplace.nl laat op een laagdrempelige manier vraag en aanbod met elkaar in contact komen, waardoor de in- en verkoop van kunststoffen en machines sneller en efficiënter wordt. Het doel van Plasticplace.nl is om de zoektocht naar kunststof grondstoffen makkelijk, transparant en efficiënt te maken. Vanuit heel Europa maken kopers en verkopers gebruik van Plasticplace.nl als specialistische marktplaats.

Ontstaan

Plasticplace.nl is opgezet door ondernemers uit de kunststofindustrie. De dagelijkse zoektocht naar de juiste grondstoffen en condities nam dusdanig veel tijd in beslag dat men begon na te denken over een oplossing waar de gehele industrie baat bij heeft. Het resultaat is Plasticplace.nl, de marktplaats voor de kunststofindustrie.

Specialisme

Plasticplace.nl richt zich enkel op specialisten in kunststofgrondstoffen of de daarbij behorende machines. De gebruikers van het platform hebben in meer of mindere mate specialistische kennis van de zaken die ze aanbieden of kopen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de aangeboden producten in zekere mate gewaarborgd en de communicatie tussen partijen versimpeld.

Gebruiksgemak

Bij Plasticplace.nl draait alles om gebruiksgemak, zowel voor kopers als voor verkopers is het proces zo simpel mogelijk gemaakt. Met enkele klikken is een advertentie geplaatst of een contactaanvraag verstuurd.

Vertrouwen

Plasticplace.nl is niet bedoeld om zo goedkoop mogelijk aanbod te presenteren, maar om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Er worden verschillende mogelijkheden aangeboden waarop een prijs gecommuniceerd kan worden. De communicatie tussen kopers en verkopers gebeurd geheel afgeschermd, waardoor privacy, condities en prijsafspraken niet toegankelijk zijn voor andere gebruikers.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Door gebruik te maken van Plasticplace.nl is vraag en aanbod sneller en efficiënter bij elkaar. Er zijn daardoor minder vervoersbewegingen nodig binnen Europa wat resulteert in ontlasting van het milieu en de kosten en uiteindelijk leidt tot maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Met Plasticplace.nl vallen alle onderdelen van de kunststof recycle industrie in elkaar. Vraag en aanbod komen samen, in- en verkoop gaat sneller en efficiënter en meer duurzaam.